Vill du bli 10% snabbare, starkare eller explosivare på 2 veckor?

Vad får du av screening med Träningsprogram?

Tester

Du utför 3 typer av fystester: Agility 5-10-5, 20m Sprint och Hopp (CMJ, SJ). Vi testar även ditt vestibulära system samt kompensationsmönster. Datan från testerna analyserar vi för att få fram av vad du behöver träna.

Träningsprogram

Specifikt träningsprogram för just det du behöver förbättra. Träningsprogrammen är ihop komponerade av Jesper. Jesper har praktiserat under Cal Dietz på University of Minnesota. Där har han även tränat atleter på mycket hög nivå.

Snabba resultat

Du kommer träna specifikt vilket leder till extremet snabba, synliga och mätbara resultat.

alla kjskhgjdkrg

sdkljlkdfgjöä
ölkhrn
äåonjdnbnöd
äövnbgkr
345tkdlh.ä
124bjf8rncj
screening med träningsprogram

Vem är screening med träningsprogram för?

Screening med träningsprogram är för dig som vill bli explosivare, snabbare, starkare, träna specifikt och se snabba mätbara resultat. Det är inte för dig som vill träna traditionell styrketräning, bodybuilding eller crossfit. Vår träningsfilosofi är nytänkande, revolutionerande och kopplat till nervsystemet. Vi garanterar att du når sina mål snabbare än med någon annan. Har du viljan, har vi metoderna.

F.A.Q.

Allt du vill veta men inte vill fråga

Nej det är inte bara för elitidrottare. Det är för dig som vill träna specifikt och se snabba mätbara resultat. 3 – 5 gånger i veckan måste du träna. Ju fler dagar du tränar desto snabbare ser och får du resultat. Är du elitidrottare? Då vill vi hjälpa dig bli bäst. Läs mer om vad vi kan göra för dig här.

I priset igår: 3 typer av fystester: Hopp (CMJ, SJ), 20m Sprint och Agility 5-10-5. Även tester på ditt vestibulära system samt kompensationsmönster ingår. Du får även ett träningsprogram specifikt programmerat för dig. Träningsprogrammet är baserat på resultaten från dina tester. Letar du bara efter ett träningsprogram? Vi erbjuder en mängd olika program. Du kan läsa mer om de här.

Det kostar 2999 kr

3 – 5 gånger i veckan behöver du träna. Ju oftare du tränar desto snabbare ser och når du resultat.

Det varar i 2-3 veckor plus en vecka deload.

Vi anpassar träningsprogrammet efter de förutsättningar du har. Vi rekommenderar dock att du har tillgång till ett gym.

Vi på JM Athletes utför 3 typer av fystester: Agility 5-10-5, 20m Sprint och Hopp (CMJ, SJ). Vi testar även  ditt vestibulära system och kompensationsmönster.

Når du inte de resultaten du vill?

Börja träna specifikt