Vill du bli bäst på din idrott?

Vad gör vi för dig?

Personligt

Allt vi gör är skräddarsytt för just dig. Du bestämmer om vi ska samarbeta hela säsongen eller bara under delar av den. Vi tar hänsyn för vart i säsongen du befinner dig. Vi tror på tester och att träna specifikt efter testresultaten. Ingen atlet får därför samma upplägg som den andre.

Behandling

RPR-behandlingarna är grundläggande för oss. Vi motverkar ditt kompensationsmönster och får din kropp att tända i rätt sekvens så du kan prestera på topp. RPR-behandlingar motverkar 95% av alla skador.

Träning

Atleter skall tränas som atleter och inte tyngdlyftare. Vår träning främjar kroppens naturliga rörelsemönster. Du kommer arbeta med kroppen istället för mot kroppen.

Vad säger våra fghghjgn?

kjsfhjksdhfkjsdhfkjs sdkjfjksdfhjk
hej
gjhrj
röv
sgrs
mamma
elitidrottare

Vad skiljer er från andra?

Vi är med dig hela vägen och anpassar oss efter dig och dina behov. Vi erbjuder ett komplett träningssystem där våran träningsfilosofi bygger på tester, blockträning, energisystemsträning och specifik träning för att undvika mixade resultat. Vi gör dig helt enkelt snabbare, starkare och mer explosiv, fortare än någon annan. Jesper har stor erfarenhet av att träna alteter på högnivå från sin tid på University of Minnesota. Atleter skall tränas som atleter och inte tyngdlyftare. Vår träningen främjar kroppens naturliga rörelsemönster. Du kommer explodera istället för att implodera. Har du viljan, har vi verktygen!

F.A.Q.

Allt du vill veta men inte vill fråga

Det bestämmer du. Kraven vi har är att vi börjar med att screena dig, att du sedan testar dig med jämna intervaller och att träningsupplägget följs. Testerna vi utför är: Sprint 20m, agility 5-10-5, hopp (CMJ, SJ), ditt kompensationsmönster samt ditt vestibulära system. Läs mer om screeningen här.

Kostnaden varierar. Den beror på under hur lång tid du vill samarbeta med oss och vad du vill att vi gör för dig. 

Vi på JM Athletes samarbetar med dig som är elitidrottare, på junior eller senior nivå. 

I stort sett ja. Har du tillgång till gym underlättar och effektiviserar det träningen. 

Jesper har under sin tid på University of Minnesota arbetat med atleter från universitetets olika lag. Han har främst arbetat med ishockeyspelarna, både damerna och herrarna. En del av ishockeyspelarna han tränar är uttagna och spelar för USA:s landslag i ishockey, både damer och herrar.

Vill du få ett övertag över dina motståndare?

Vi gör dig bäst med specifick träning