För dig som vill bli 10% starkare, explosivare eller snabbare på 2 veckor

Vad får du i träningsprogrammen?

Kvalitét

Träningsprogram av mycket hög kvalité. Programmen är ihop satta av Jesper. Jesper har mycket erfarenhet av träning på hög nivå då han bland annat tränat atleter på University of Minnesota.

Natruligt

Träning som är anpassad till kroppens naturliga rörelsemönster och nervsystemets funktion. Denna typ av träning optimerar dig för de aktiviteter du står inför på en daglig basis.

Skadefri

Liten till ingen skaderisk. Det beror på att våra träningsprogram är anpassade till det naturliga rörelsemönstret. Träningsprogrammen stärker även din förmåga att motstå skador.

Vad kjhyg våra äööäålpjh?

jöäkpojji
äösdäfög
sdjdkfto50tjgdkg
560954y0topgl
eiou5856tjh
äögåtpyg45
träningsprogram

Vem är våra träningsprogram för?

Våra program är för dig som vill träna som en atlet, träna smärtfritt och optimera kroppens naturliga rörelsemönster. Våra program passar inte dig som vill träna crossfit, traditionell styrketräning eller bodybuilding. Våra träningsmetoder är kopplade till nervsystemet och passar dig som vill träna som en atlet. Vi garanterar snabba resultat med revolutionerade träningsprogram och nytänkande träningsfilosofi. Låt oss hjälpa dig ta nästa steg!

F.A.Q.

Allt du vill veta men inte vill fråga

Nej, våra träningsprogram är för alla som vill träna som atleter, träna smärtfritt och optimera kroppens naturliga rörelsemönster. Programmen är även för dig som vill bli snabbare, explosivare och starkare. Det spelar ingen roll om du har ingen eller mycket erfarenhet av träning.

JM Athletes erbjuder fyra olika träningsprogram: GPP (General Physical Preparation), Power, Speed, ISO (Styrka). Du kan läsa mer om träningsprogrammen här.

Vi tycker att du ska börja med GPP. GPP är det programmet som lägger grunden. Du tränar hela kroppen och får en stabil grund att stå på. Power passar dig som vill utföra övningar där du förflyttar tyngre vikter snabbt. ISO är för dig som vill bli starkare. Speed passar dig som vill bli snabbare i alla rörelser. Vårat speed program är revolutionerande.

Kopplett träningsprogram av högsta kvalitet, videor till alla övingar, lathund över förkortningar och ett nytt sätt att se på träning. Vill du träna mer specifikt? vi erbjuder screening med träningsprogram. 

Det varier mellan träningsprogram och tillgänglighet. Vi kan i skräddarsy våra program så de kan utföras i hemmet eller på gym. 

Om du vill nå dina mål rekommenderar vi att du tränar 3 till 5 dagar i veckan.

Ett träningsprogram varar i 2 till 3 veckor, med en vecka deload. Antalet dagar i veckan du tränar avgör längden på hur länge programmet varar.

Har du viljan, har vi metoderna

Är du redo att ta nästa steg?