Vi gör dig smärtfri, avslappnad och flexibel på 1 timme

Vad gör RPR åt dig?

Smärtfri

Har du smärtor i kroppen? Kan du inte röra dig lika lätt som förr? RPR hjälper dig motverka smärtor i kroppen och gör dig mer flexibel. Vi motverkar smärta i nedre delen av ryggen, ont i knäet, ont i nacke och mycket mer.

Lugn och avslappnad

Känner du dig konstant stressad? Över jobb, familj eller någon främling? RPR hjälper din kropp att hantera stress bättre. Vi får dig att känna dig lugn och avslappnad.

Njut av livet

Känner du att stress eller smärtor hindrar dig från att leva livet på dina villkor? Vill du må bättre? Röra dig lättare? Och vara den bästa versionen av dig? Då är RPR för dig!

Vad säger våra kunder?

Jesper lyckades snabbt och proffsigt få bort min nackspärr på några minuter. Han visade mig dessutom övningar för att sänka spända axlar som verkligen har fungerat superbra. Trots att axlarna har varit spända i nästan hela mitt liv.
Pauline
Drifttekniker
Vill bara tacka för en grymt bra hjälp. Detta har hjälpt mig mer än alla gånger hos olika kiropraktorer under mer än 10 års tid.
Fredrik
Arbetsledare
Fick problem med baksidan av låret förra veckan. Fick behandling av JM Athletes och dagen efter kunde jag börja springa igen utan smärta.
Mattias
Projektledare
RPR

Vem är RPR för?

RPR är för dig som vill leva ett smärtfritt, lugnt och avslappnat liv samt för dig som vill prestera på topp. Vi hjälper allt ifrån elitidrottare och aktiva människor till vardagliga människor. RPR fokuserar på ditt nervsystem för att påverka hur du mår, reagerar och hanterar stress och smärta. Vi får dig att explodera istället för att implodera.

F.A.Q.

Allt du vill veta men inte vill fråga

RPR (Reflexive Performance Reset) är ett system av andning och beröring. Det används till att återställa din kropp. Stress sätter din kropp i obalans. I obalans skapar kroppen skadliga kompensationsmönster. Dina smärtor orsakas av dessa kompensationsmönster. Kompensationsmönster orsakar inte bara smärta utan begränsar även din prestation.

Det kostar mellan 799kr och 5499kr beroende på vilken behandling du vill göra.

Vi erbjuder tre olika sorters behandlingar Kort session (10 min), Full session (60 min) och Athletic reset. Läs mer om behandlingarna.

Nej, RPR är inte skadligt i sig.

Nej, RPR är ett nytt sätt att tänka och förstå kroppen på. Allt börjar med nervsystemet, sedan fascia samt ben och sist muskler. Du kan inte åtgärda ett problem med nervsystemet med en behandling för muskler. RPR stimulerar nervsystemet och får din kropp att använda rätt muskel vid rätt sekvens. 

Du märker resultat direkt efter avslutad behandling, efter 1 timme. Vi tror på mätbara resultat och därför testar och visar vi dig de direkta resultaten. 

Det är individuellt. För visa varar det i dagar, andra veckor och vissa månader. Effekterna förlängs med rätt andningsteknik. Efter varje typ av behandling får du med dig verktyg för rätt andningsteknik. Vi rekommenderar att du behandlas en gång i månaden.

Frustrerad över traditionella lösningar?

Då är det dags för en ny lösning